Vacatures
Careers


Manager / Senior Business Consultant Digital Transformation


Digital Transformation verandert organisaties. Het gaat over de impact die digitale technologie heeft op alle onderdelen van de samenleving. Jij weet waar de echte uitdagingen en vooral kansen liggen. Vanuit je eigen ervaring, want je verbetert de prestaties van organisaties door middel van Digital Transformation. Met jouw visie op Digitale Transformatie inspireer je bedrijven en help je hen Digital Masters te worden.

Je stuurt je projecten krachtig aan. Kennis van het samenstellen van (multidisciplinaire) teams met verschillende competenties en ervaring met het aansturen van deze teams is daarbij zeer essentieel. Ook het verwerven van nieuwe opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten is onderdeel van je rol als Senior Business Consultant Digital Transformation.

Wij vragen: De omvangrijke functie-inhoud en dito verantwoordelijkheid die horen bij deze vacature zijn bij jou in goede handen omdat je beschikt over minstens 5 jaar ervaring:

A startup etc

 • als Business Consultant of Adviseur binnen de consultancy-industrie
  test

 • waarbij je gebruik maakt van je diepgaande kennis van digital transformation
  test

 • en steeds je netwerk inzet, zodat je optimaal kansen benut
  test

Om onze nieuwe collega te worden, beschik je ook over:

A startup etc

 • academisch denk- en werkniveau en een hoog niveau van analytisch werken en denken
  test

 • gespreksvaardigheden die je op alle momenten en niveaus kunt inzetten
  test

 • openheid, integriteit en ondernemerschap en de intrinsieke motivatie om succesvol te zijn
  test

 • een unieke persoonlijkheid, creativiteit & bevlogenheid
  test


Breng je visie op digitale transformatie in beweging en solliciteer nu op deze vacature van Senior Business Consultant Digital Transformation!

Voor meer informatie over deze interessante carrière stap kun je contact opnemen met Gernot Tomsits via +31 6 40 50 18 18 .

A startup etc