Services


Startup Advies
Startup Advice


Een startup is een bedrijf met een vernieuwend idee, waarbij met nieuwe technologie een schaalbaar of herhaalbaar product of dienst wordt gemaakt. Als ambitieuze startup sta je op het punt een enorme groei met je bedrijf te realiseren. Ben jij zo’n startende ondernemer, dan heb je vast specifieke vragen.

A startup etc

  • Met welke zaken krijg je te maken bij de start?
    test

  • Welke financieringsvormen en financieringsmogelijkheden zijn er?
    test

Gernhold helpt je graag op weg bij het vinden van de antwoorden op deze vragen en kan eventueel ook direct helpen.

A startup etc
Support Diensten
Support Services


Als startende ondernemer komt er veel overhead bij waarop je niet zit te wachten, want je wilt je immers helemaal focussen op het idee, dat je wilt realiseren. Administratie, HR, werving zijn support-diensten die wel belangrijk zijn, maar die jou ook tijd kosten. Als je die tijd liever in jouw product wilt investeren, dan nemen we die graag voor jou over.

A startup etc

Interim Management


Vele startende ondernemers zijn goed in het bedenken en het realiseren van producten. Groeit het bedrijf zijn er meer vaardigheden nodig om het bedrijf succesvol te laten zijn. Zonder ervaring in het besturen van een bedrijf worden in deze prille fase vaak fouten gemaakt, die grote consequenties kunnen hebben. Door een ervaren interimmanager van Gernhold is jarenlange ervaring in het succesvol opstarten van bedrijven meteen aan bod.

A startup etc

Startup Funding


Naast ervaring in het opstarten van bedrijven is kapitaal de tweede kritieke succesfactor in de opstartfase van een bedrijf. Als we in het idee geloven, dan verstrekken we graag funding aan jouw bedrijf. Naast kapitaal bieden we daarbij ook een groot netwerk aan investeerders, potentiële klanten en technologiebedrijven die in de opstartfase kunnen helpen om je droom te realiseren.

A startup etc

Zakendoen in Duitsland
Doing Business in Germany


Wil je met je bedrijf naar Duitsland expanderen, dan zal je verbaasd zijn dat in de praktijk heel weinig Europese samenwerking op het gebied van belasting en medewerkersmobiliteit bestaat. Op hoofdlijnen zijn er afspraken tussen Nederland en Duitsland, maar de interpretaties van de afspraken verschilt nogal tussen de twee landen. Onze jarenlange ervaring in het zakendoen in Duitsland vanuit Nederland komt daarbij goed van pas om problemen te voorkomen.

A startup etc

Digitale Transformatie
Digital Transformation


Bedrijven en instellingen worstelen nog altijd met de transitie naar een digitale organisatie. En dat is niet verwonderlijk gezien het snelgroeiende aantal mogelijkheden dat digitale en online technologieën bieden en vooral de ongekende snelheid waarmee ze zich ontwikkelen. Organisaties die over vijf jaar nog bestaansrecht willen hebben, kunnen niet anders dan serieus aan de slag gaan met digitale transformatie.

Realiseer je dus goed dat digitale transformatie geen hype is, maar echt een nieuw tijdperk. Digitale technologieën maken dingen mogelijk die voorheen ondenkbaar, niet mogelijk en/of veel te kostbaar waren.

Graag helpen we jouw onderneming om de digitale transformatie structureel in gang te zetten. Dat doen we niet door middel van een groot top-down-programma, maar op basis van snelle resultaten die ook bottom-up de mogelijkheden van nieuwe technologieën aantonen en dat niet alleen bij het management van een bedrijf maar vooral voor op de werkvloer en de klanten.

A startup etc